В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечували громадський порядок під час святкування Дня міста

В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечували громадський порядок під час святкування Дня міста

06.10.14 15:02 0 654
Вже традиційно у перші дні жовтня в Іршаві відзначають День міста. Феєрією українських барв, піднесеним почуттям патріотизму, щирими посмішками - таким іршавчани запам′ятають 673-й День народження рідного міста.

Святкова програма була скромною, порівняно з минулими роками, враховуючи суспільно-політичну ситуацію в країні. Зранку було проведено молебень у всіх храмах міста. Після чого освячено пам′ятні знаки Героям Небесної сотні, загиблим в АТО та Степану Жупанину.

Родзинкою свята став патріотичний флеш-моб від учнів міських та районних шкіл. На площі м.Іршава більше 550 учнів зібралося до танцю. Ця акція є символічною, адже діти показали всім, що попри протистояння в Україні, усі можуть бути єдиними і разом творити щось спільне.

Святкування було продовжено концертною програмою, де лунали патріотичні пісні. На закінчення виступили артисти театру вогню «DRAGONFLY».

Увесь цей час поряд із відпочиваючими та гостями міста знаходились правоохоронці. За повідомленням т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Лещишина, порушень громадського порядку в місті не допущено.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6 жовтня оголошено Днем ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ