Житомирські триатлоністи – найкращі

Житомирські триатлоністи – найкращі

06.10.14 17:18 0 671
У Житомирі відбулися всеукраїнські змагання з триатлону. Чемпіонат України, в якому брали участь команди з 10 областей України, підтвердив майстерність житомирських спортсменів. Переможцями у віковій групі «чоловіки» стали Сергій Кохан, Роман Главацький і Єгор Мартиненко. Другу сходинку зайняли Віктор Генчіков, Данило Сапунов і Артур Шевчук. Третіми були триатлоністи Запорізької області. У змаганнях жінок також перемогли житомирянки – Олександра Степаненко, Анна Абдулова, Анастасія Черненко.

Найкращими були житомирські спортсменки й у віковій групі «юніорки». Перемогу отримали Діана Мошевська, Катерина Слепченко, Єлизавета Соломенюк. Житомирські юніори Владислав Мордвінов, Віктор і Кирило Бойко посіли третю сходинку.

Отримали «срібло» наші триатлоністи у віковій групі юнаки/дівчата. Це Олександр Жек, Анатолій Колесник, Кирило Івашків і Діана Сайківська, Божена Завадська, Вікторія Ляшкевич. Отже, за результатами Чемпіонату України з триатлону в естафетах, за кількістю рейтингових балів і завойованих медалей команда Житомирської області визнана найкращою.

Паралельно з чемпіонатом у Житомирі відбулися фінальні змагання Дитячої триатлонної ліги. Цей турнір стає дедалі популярнішим, адже у ньому можуть брати участь хлопчики й дівчатка 10 років і навіть молодші, які люблять триатлон і готуються стати достойною зміною своїх старших титулованих колег. Дитяча триатлонна ліга проводилась вчетверте і продемонструвала успіхи житомирських дівчаток. Беззаперечною лідеркою у віковій категорії 2002 року стала Марта Покотило. У загальнокомандному заліку юні триатлоністки посіли друге місце після одеських спортсменок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: З Днем працівника освіти ...

КОМЕНТАРІ