З Днем працівника освіти України!

З Днем працівника освіти України!

06.10.14 17:29 0 699
Шановні освітяни!

Від імені Колегії ДСНС України та себе особисто щиро вітаю зі святом – Днем працівника освіти України!

Забезпечення належного цивільного захисту громадян України, збереження їх життя, здоров'я та безпеки як вищих соціальних цінностей вимагають від особового складу служби цивільного захисту самовідданості, відваги, рішучості та високого професіоналізму. Фундамент цих чеснот формується у стінах навчальних закладів ДСНС України під батьківською опікою науково-педагогічного складу.

Доброю традицією наших педагогів була й залишається повсякденна клопітка і на перший погляд непомітна робота з навчання та виховання молодого покоління рятувальників.

перед вами постають нові завдання на шляху забезпечення належної професійної підготовки кадрів для сфери цивільного захисту на рівні передових світових стандартів, а також інтеграції вітчизняної системи професійної освіти у європейській освітній простір. Переконаний, що науково-педагогічні працівники навчальних закладів ДСНС України здатні зробити це реальністю, зберегти та примножити традиції національної професійної школи.

У цей святковий день бажаю нових досягнень та успіхів у вашій важкій, але такій потрібній справі, якою є підготовка майбутніх рятувальників.

Міцного всім здоров'я, творчого натхнення, мудрості і наснаги, добробуту, миру і злагоди на нашій рідній землі!

Голова Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

С. Бочковський
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ