Андрій Тягнибок: "У майбутнього парламенту головне завдання – продовжити люстрацію"

Андрій Тягнибок: "У майбутнього парламенту головне завдання – продовжити люстрацію"

06.10.14 14:20 0 781
"Передбачаю, що нова Верховна Рада буде недовгою. Але її головне завдання – продовжити люстраційні моменти, які започаткував сьогоднішній парламент", – заявив під час програми "Політична шахівниця" на ТРК "Львів" народний депутат-свободівець Андрій Тягнибок.

За словами націоналіста[UU1] , якщо новий парламент не продовжить люстраційного процесу – він піде геть. Бо від люстрації залежать і реформи.

"Якщо не відбудеться люстрації – ми не зможемо добратися до економічних питань. Вернімося в нинішній парламент: ніби є якась більшість, але депутати, які є в коаліції, вони все таки є в меншості. Теперішню більшість було добрано з тих, хто голосував за закони 16 січня. Це перефарбовані лиси. Ось наприклад свіжа інформація, що президент буде звільняти брата Литвина. Я як на найближчій сесії тепер голосуватиме група Литвина? А вона ж була складовою більшості, яка була потрібна для ухвалення законів. І ми маємо відштовхуватися від того, чи буде більшість в Раді проукраїнська, яка хоче будувати українську державу", – заявив Андрій Тягнибок.

За словами свободівця, люди вимагають від депутатів ВР не стільки розв'язання меркантильних проблем, скільки наведення порядку в державі загалом.

"Люди кажуть: "Ти там (у Верховній Раді) зроби порядок, тоді в нас і дороги з'являться і школи почнуть будуватися", – зазначив депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ радить водіям: ...
Наступна новина: В місті Ужгород 3-4 жовтня ...

КОМЕНТАРІ