На Тернопіллі народні депутати-свободівці передали батальйону "Січ" дві БРДМ

На Тернопіллі народні депутати-свободівці передали батальйону "Січ" дві БРДМ

06.10.14 13:40 0 761
5 жовтня 2014 року народні депутати України свободівці Олексій Кайда та Олег Осуховський передали дві БРДМ для батальйону особливого призначення "Січ". Парламентарі відвідали тренувальний табір батальйону разом із знаним футболістом Олегом Лужним, який також долучився до організації бойових машин для спецпризначенців. Окрім того, з представниками батальйону зустрілися іконописці, які подарували бійцям ікону – її в капличці на сході освятить капелан "Січі".

" передаємо на потреби "Січі" дві БРДМ. Вони захищатимуть бійців від куль та уламків. Окрім того, вони можуть плавати по воді. Дуже важливо, що ці бойові машини поїдуть на передову до нашого батальйону і будуть суттєвою підтримкою для збереження життя і здоров'я наших хлопців", – зазначив народний депутат.

Своєю чергою, Олексій Кайда повідомив, "Свобода" вже не вперше передає техніку для "Січі".

"Потреба батальйону в бойових машинах є нагальною. Ці БРДМ є потрібними для того, аби хлопці на східному фронті могли виїжджати на бойові завдання.

Свободівці взяли на себе повне забезпечення батальйону особливого призначення. Власне, тому й техніку для "Січі" організовуємо своїми силами за підтримки народних депутатів, підприємців, а також небайдужих українців", – розповів парламентар.

Націоналісті також нагадали, що завдяки "Свободі" на підтримку бійців, які захищають Україну на східних теренах, було передано техніки, амуніції, одягу, продуктів, медикаментів тощо на суму близько 40 мільйонів гривень.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ