Буковинські міліціонери вирахували зловмисників за "почерком"

Буковинські міліціонери вирахували зловмисників за "почерком"

07.10.14 14:27 0 616
48-річний дальнобійник із Запоріжжя зупинився на відпочинок у Глибоцькому районі Чернівецької області. Під час обіду до нього підсіли двоє осіб, які досить швидко знайшли спільну мову із майбутньою жертвою.

Чоловіки швидко «потоваришували» за пляшкою оковитої. Коли ж дальнобійник вже був добряче напідпитку, місцеві мешканці почали його лякати фізичною розправою. Той злякався та втік. Скориставшись нагодою, зловмисники залізли в кабіну автомобіля та викрали звідти ноутбук, навігатор та 10 тисяч гривень.

Коли переляканий водій повернувся до авто та помітив крадіжку, одразу зателефонував до Глибоцького райвідділу міліції. Слідчо-оперативна група зреагувала миттєво. Оглянувши місце події, правоохоронці вже знали, хто причетний до скоєння даного злочину. Стосовно двох місцевих мешканців – 24-ох та 47-ми років – вже є відкрите кримінальне провадження за незаконне заволодіння автомобілем. І «почерк» обидвох злочинів збігається: спершу вони напоюють своїх жертв, а далі обкрадають, - розповів начальник Глибоцького райвідділу міліції Віталій Гросу.

Вже досить скоро зловмисників знайшли. Після скоєння крадіжки вони пішли святкувати до місцевої мешканки. Під час спілкування із міліціонерами чоловіки поводилися неадекватно, один навіть вчиняв злісну непокору. За що Глибоцький районний суд ухвалив рішення затримати 24-річного молодика на 10 діб. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський центр ...
Наступна новина: Рівненщина: відбулося ...

КОМЕНТАРІ