В Чернівецькій області стосовно винуватця ДТП, котрий залишив потерпілого у небезпечному для його життя стані, відкрито кримінальне провадження

В Чернівецькій області стосовно винуватця ДТП, котрий залишив потерпілого у небезпечному для його життя стані, відкрито кримінальне провадження

07.10.14 10:14 0 649
Мешканець Новоселицького району допустив наїзд вантажівкою на земляка та втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Завдяки вжитим заходам міліціонерів, особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

Аварія сталася у серпні на одній із вулиць села Чорнівка. 22-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «ЗІЛ», не впорався з керуванням та допустив наїзд на односельчанина. Після скоєння ДТП водій зник із місця події. 64-річного мешканця села із тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

На жаль, через декілька днів потерпілий від отриманих травм помер. Можливо, якби водій надав першу медичну допомогу або викликав швидку, а не намагався приховати сліди злочину, життя потерпілому вдалося б врятувати.

Винуватця аварії правоохоронці швидко знайшли. Стосовно нього відкрили кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У ході проведення розслідування слідчі виявили нові факти дорожньо-транспортної пригоди, котрі дають підстави інкримінувати зловмиснику правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 135 (Залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проигрыватели винила
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ