Кмітливого зловмисника викрили буковинські міліціонери

Кмітливого зловмисника викрили буковинські міліціонери

07.10.14 12:25 0 670
18-річний мешканець Глибоцького району намагався заплутати сліди проникнення у будинок односельця, однак міліціонерів обманути не вдалося.

До Глибоцького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області звернувся мешканець села Кам'янка та повідомив, що з його будинку зникли золоті прикраси та гроші. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та почали вживати усіх необхідних оперативно-розшукових заходів, аби знайти зловмисника.

У будинку було зламана віконна рама, то спершу здавалося, що злодій проник саме цим шляхом. Але, як виявилося, зловмисник таким чином намагався заплутати правоохоронців. Зайшов він через вхідні двері, а вікно зламав вже зсередини. З помешкання вкрав золоту каблучку та 4 тисячі гривень.

Також встановити особу зловмисника міліціонерам допомогли камери відео спостереження, встановлені на будинку сусіда постраждалого. На них помітно, як дорогою якраз у період ймовірного вчинення злочину йде молодик. Правоохоронці одразу ж його впізнали, адже той вже потрапляв в поле зору міліції.

Хлопець зізнався у крадіжці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Також молодика перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернігівська область: за ...

КОМЕНТАРІ