Луцьк: чемпіонат міста виходить на фінішну пряму

Луцьк: чемпіонат міста виходить на фінішну пряму

07.10.14 14:56 0 645
У неділю відбувся черговий матч чемпіонату міста серед аматорських команд сезону 2014.

На полі стадіону СНУ імені Лесі Українки зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, команди “Магніт” і “Волинь А”. Гра обіцяла бути цікавою, адже втрата командами очок на фінішній прямій могла стати фатальною для них у розподілі місць чемпіонату.

“Волинь А” на матч зібрала свій бойовий склад і була налаштована лише на перемогу. З перших хвилин гри “хрестоносці” почали шукати шляхи до воріт суперника. Також поодинокі випади на ворота Сергія Чабана робили і магнітівці, які першими могли відкрити рахунок. Проте спрацювало футбольне правило “якщо не забиваєш ти - то забиває суперник”. На восьмій хвилині Роман Максимюк (Волинь А) відкриває рахунок. Окрилені успіхом колишні “зірки” Волині йдуть вперед і на двадцятій хвилині Роман забиває другий м'яч. З рахунком 2:0 команди пішли на перерву.

У другому таймі, зробивши низку замін, “хрестоносці” знову домінували з перших хвилин і більшу частину часу проводили на половині суперника. На 51-й хвилині навісну передачу замикає головою Альберт Шахов - 3:0. На 54-й хвилині глядачі побачили красивий гол у виконанні Віктора Мацюка. А остаточну крапку у матчі, на 62-й хвилині після чергової подачі кутового, ставить Олександр Чабан, забивши ефектний м'яч головою. Отже кінцевий рахунок гри 5:0 і “Волинь А” закріплюється на другій сходинці турнірної таблиці, а “Магніт” залишається на третій. Лідерство в чемпіонаті надалі утримує МАРАДО, в активі якої 37 очок після 14 матчів.

У списку бомбардирів сталися зміни. Віктор Мацюк (Волинь А) наздогнав Миколу Дяка (40-й) і вони з 19 забитими мячами очолюють список.снайперів чемпіонату сезону 2014. По 13 забитих м'ячів у Віталія Бондарука (МАРАДО) і Богдана Гринчука (40-й).

У вівторок та середу запрошуємо любителів футболу на чергові матчі чемпіонату міста сезону 2014, які пройдуть на стадіоні СНУ імені Лесі Українки.

Зустрічатимуться команди ДЮСШ №2-ЛСТМ №536 – 40-й і “Магніт” - “МАРАДО”. Початок ігор о 17.20 годині.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ