Зведений загін волинських міліціонерів змінив колег у зоні АТО

Зведений загін волинських міліціонерів змінив колег у зоні АТО

07.10.14 09:36 0 625
Ротація правоохоронців, котрі виконують функціональні обов'язки на Сході держави, відбулася втретє. Тож черговий загін працівників волинської міліції провели у дорогу не лише рідні та друзі, а й колеги.

У дворі обласного управління внутрішніх справ вишикувалися справжні бійці, сповнені незламним духом і вірою у перемогу справедливості й правопорядку.

– Ми вболіваємо за кожного з вас і будемо чекати на ваше повернення додому у повному складі і доброму здоров'ї. Упевнений, що ви з честю виконаєте свій службовий обов'язок, – з такими словами звернувся до підлеглих начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Протоієрей Олександр Мазурак помолився разом із правоохоронцями та благословив їх у добру путь.

Декілька хвилин, відведених на прощання з рідними, друзями і колегами, обернулися для правоохоронців міцними дружніми рукостисканнями, теплими обіймами і поцілунками коханих і дітей, щирими батьківськими настановами і благословенням матерів.

За мить зведений загін вирушив у далеку дорогу, аби змінити колег, котрі протягом місяця забезпечували правопорядок на сході України.

А напередодні у зону АТО поїхали працівники управління карного розшуку, основне завдання яких – затримання та знешкодження злочинців, котрі посягають на безпеку мирного населення та територіальну цілісність держави.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі проведено ...

КОМЕНТАРІ