В Закарпатській області у Репинному за сприяння Ірини Гармасій проходить футбольний турнір

В Закарпатській області у Репинному за сприяння Ірини Гармасій проходить футбольний турнір

07.10.14 13:10 0 811
5 жовтня 2014 року на Міжгірщині в селі Репинному пройшов футбольний турнір серед школярів району. Захід відбувся за сприяння заступника голови обласної організації ВО "Свобода" з питань національної пам'яти Ірини Гармасій. У футбольному святі взяли участь 8 команд з різних сіл району – з Репинного, Голятина, Келечина, Лозянського та інших населених пунктів. За учасників змагань уболівало близько сотні глядачів.

Учитель фізкультури ЗОШ 1-3 ст. села Репинне та депутат селищної ради села Сойми Микола Кость подякував свободівцям за організацію заходу. "Для гірської місцевості такі змагання дуже важливі, бо гуртують молодь навколо спорту. Юнацтво з ентузіазмом зустріло ідею створення турніру, який надалі відбуватиметься систематично. Змагання приурочені до 70-річчя звільнення краю від нацистського загарбника, а в наш час для країни важливе єднання людей навколо своєї історії та національної пам'яти", – зазначив він.

Переможців турніру нагородили медалями й кубком, команди-переможці отримали в подарунок призи. Хлопців нагороджували заступник голови Міжгірської РДА свободівець Василь Баран та кандидат у народні депутати Ірина Гармасій.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Львівщині перепоховають ...

КОМЕНТАРІ