Підсумки освітньої діяльності підбили працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області

Підсумки освітньої діяльності підбили працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області

07.10.14 15:09 0 674
На базі Навчально-консультаційного пункту міста Славути відбулося виїзне засідання з керівниками структурних підрозділів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області. Під час заходу підбито підсумки освітньої навчально-методичної діяльності за 9 місяців поточного року.

Начальник Центру Альона Мул зазначила, що з початку року в структурних підрозділах навчання пройшли 4702 фахівці. Особливу увагу вона приділила питанням покращення викладацької діяльності та навчально-матеріальної бази, а також визначила основні завдання на четвертий квартал.

В свою чергу, заступник начальника Центру Анатолій Закреницький детально проаналізував результати контролю проведення занять із функціонального навчання, та визначив основні завдання щодо усунення недоліків.

У ході практичного заняття, присутні обговорили механізми організації домедичної підготовки. Досвідом роботи з цього напрямку поділився завідувач Кам’янець-Подільських міських курсів Василь Нікітін, який розповів, що в місті, за підтримки міського голови, організовано підготовку населення до можливих дій у зоні виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

Алгоритм організації роботи щодо підготовки та проведення спеціальних об’єктових тренувань із питань цивільного захисту представив завідувач Навчально-консультаційного пункту міста Славути. Хід їх проведення присутні мали можливість спостерігати на ДП «Комбінат Славутське лісове господарство», де за ввідною діяла ланка пожежогасіння під час виникнення загоряння в лісовому масиві площею 0,2 га. Безпосередньо на Навчально-консультаційному пункті учасники наради дізналися про систему організації інформаційно-просвітницької роботи та пропаганди знань із питань захисту і дій у надзвичайних ситуаціях.

З метою покращення навчально-методичної бази структурні підрозділи отримали комплекти друкованої продукції, добірку відеофільмів та навчально-методичні матеріали.

Навчально-методичний центр цивільного захисту та

безпеки життєдіяльності Хмельницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Віднині претендувати на ...

КОМЕНТАРІ