Хмельницька область: під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники навчали правилам безпеки життєдіяльності мешканців сільських населених пунктів, де спостерігається загибель людей на пожежах

Хмельницька область: під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники навчали правилам безпеки життєдіяльності мешканців сільських населених пунктів, де спостерігається загибель людей на пожежах

07.10.14 11:52 0 600
5 жовтня в Держнянській районній держадміністрації відбулось термінове позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку з подією, що сталася в ніч з 4 на 5 жовтня у с. Зяньківці, де під час ліквідації пожежі у житловому будинку були виявлені тіла трьох загиблих осіб.

У ході засідання було запропоновано ряд організаційних та практичних заходів щодо недопущення виникнення подібних випадків. Зокрема, посилити профілактичну роботу через засоби масової інформації. Крім того, ініційовані питання з активізації роботи щодо навчання населення правилам безпеки життєдіяльності, виділення коштів для приведення в належний протипожежний стан будинків одиноких пристарілих та соціально-незахищених верств населення.

Цього ж дня співробітники Деражнянського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, райвідділу міліції та соціальні працівники здійснили повторне відпрацювання Зяньковецької сільської ради до складу якої входять села Зяньківці та Бомково. У ході цієї роботи мешканцям доводилась інформація щодо важливості дотримання правил пожежної безпеки, аби не допустити виникнення пожеж, травмування та загибелі людей на них.

Під час відпрацювання особлива увага приділялась одиноким пристарілим громадянам, багатодітним та неблагонадійним сім’ям. З ними проведені протипожежні інструктажі та розповсюджені листівки та пам’ятки застережливого характеру. Крім того, рятувальники взяли участь у засіданні комісії з навчання населення правилам пожежної безпеки на території Зяньковецької сільської ради.

ДСНС України вкотре звертається до громадян дотримуватись правил пожежної безпеки. Адже нехтування ними, зазвичай, призводить до трагічних наслідків.

ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: АВАРІЯ НА КІВЕРЦІВЩИНІ: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ