Понад 300 лікарів у Львові обговорили актуальні питання в кардіології

Понад 300 лікарів у Львові обговорили актуальні питання в кардіології

07.10.14 08:52 0 666
Нещодавно на Львівщині більше 300 кардіологів, терапевтів та лікарів загальної практики та сімейної медицини взяли участь в науково-практичній конференції «Актуальні питання в кардіології».

Про це 6 жовтня передає прес-служба департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Конференцію відкрив професор, завідувач кафедри поліклінічної справи та сімейної медицини ЛНМУ ім. Данила Галицького Євген Скляров.

У президії були д.м.н., професор, завідувач відділення симптоматичних артеріальних гіпертензій ННЦ «Інститут кардіології ім.акад. М.Д.Стражеска» НАМН України Юрій Сіренко, д.м.н., професор, завідувач кафедри внутрішньої медицини №1 ЛНМУ ім. Данила Галицького Орест Абрагамович та д.м.н., професор, керівник відділення реанімації та інтенсивної терапії ННЦ «Інститут кардіології ім.акад. М.Д.Стражеска» НАМН України Олександр Пархоменко.

З доповіддю про цукровий діабет другого типу виступила д.м.н., професор кафедри ендокринології ЛНМУ ім. Данила Галицького Олеся Кіхтяк. Вона зазначила, що дана тема є актуальною, оскільки у хворих на цукровий діабет 2-го типу виникають і кардіологічні захворювання, такі як атеросклеро?з, інфаркт міокарда, артеріальна гіпертензія тощо.

Основні проблеми та перспективи вторинної профілактики після перенесеного гострого коронарного синдрому висвітлив д.м.н., професор, керівник відділення реанімації та інтенсивної терапії ННЦ «Інститут кардіології ім.акад. М.Д.Стражеска» НАМН України Олександр Пархоменко.

Про сучасні стандарти лікування хворих на артеріальну гіпертензію з супутнім цукровим діабетом розповів д.м.н., професор, завідувач відділення симптоматичних артеріальних гіпертензій ННЦ «Інститут кардіології ім.акад. М.Д.Стражеска» НАМН України Юрій Сіренко.

Також наприкінці конференції фахівці обговорили найгостріші проблеми кардіологічної галузі та шляхи їх вирішення.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: сергій Надал ...
Наступна новина: Житомирщина: майже 100 ...

КОМЕНТАРІ