Замість нести свої думки в суспільство, моральні авторитети перетворилися на лежачі камені, – Дроздов

Замість нести свої думки в суспільство, моральні авторитети перетворилися на лежачі камені, – Дроздов

07.10.14 13:42 0 623
Моральні авторитети, чия думка дуже важлива і затребувана серед українців, замість того, щоб пропонувати себе суспільству, активно виступати в телевізійному ефірі, перетворилися на «лежачі камені», «забронзовіли» і винесли себе на п'єдестал, до якого важко достукатися.

Таку думку висловив відомий ведучий телеканалу ZIK Остап Дроздов в ефірі програми «Добридень» Українського радіо.

У гостях авторських програм Остапа Дроздова «Прямим текстом», DROZDOV побувало чимало знаних особистостей. Утім, як розповів журналіст, найбільше труднощів виникає, коли є бажання запросити в ефір справді глибоких розумних людей.

«Людей, які мають право говорити, дуже важко затягнути «в екран». Вони відкрито зневажають телевізор й дуже неохоче йдуть на цей майданчик, – розповів Остап Дроздов. – Я дуже ревниво у своїй студії ставлюся до таких людей як Сверстюк, Забужко, Іздрик, Андрухович. Але, на жаль, вони перетворилися на «лежачий камінь» і чекають, коли під них потече вода. Те саме сталося і з групою «Перше грудня», куди увійшли люди, які становлять каркас національного мислення. Але їхні думки так і не були почуті. Моральні авторитети покрилися бронзою, винесли себе на п’єдестал, до якого важко достукатися».

На думку Остапа Дроздова, така позиція є вкрай неправильною, адже українське суспільство вкрай втомлене від пустослів’я, воно хоче чути глибокі думки глибоких людей.

«Моральні авторитети повинні використовувати всі медійні можливості, аби самим себе пропонувати суспільству, а не сидіти у бронзі на високому троні, до якого годі підібратися. Це проблема, але думаю, спільно ми її долатимемо».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: допоможіть ...
Наступна новина: Волинь відбула на збори до ...

КОМЕНТАРІ