У четвер у школах України стартує мовно-літературний конкурс ім. Т. Шевченка

У четвер у школах України стартує мовно-літературний конкурс ім. Т. Шевченка

07.10.14 11:25 0 625
9 жовтня у всіх навчальних закладах України розпочнеться V Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Як повідомляє прес-служба КМДА, у конкурсі можуть взяти участь учні 5-11 класів, учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти і курсанти вищих навчальних закладів України.

Конкурс відбуватиметься у чотири етапи (з жовтня до березня), а для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів – в три (з листопада до березня). Дати проведення кожного етапу, крім фінального, будуть визначені місцевими управліннями освіти.

Творчі роботи учасників конкурсу можуть передбачати теми, що пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню, формують почуття патріотизму.

Організаційні комітети та журі конкурсу мають розробити критерії оцінювання творчих робіт, що враховуватимуть специфіку, складність, обсяг творчої роботи, володіння художнім словом та мовно-літературну підготовленість конкурсантів, йдеться у повідомленні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ