Василь Попадюк дасть у Львові благодійний концерт

Василь Попадюк дасть у Львові благодійний концерт

07.10.14 09:15 0 643
Всесвітньо відомий український скрипаль, якого називають українським Паганіні, Василь Попадюк у середу, 8 жовтня, виступить на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Кошти від концерту підуть на допомогу навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Про це 6 жовтня, на прес-конференції повідомили організатори заходу.

Концерт за участі Василя Попадюка буде незвичний. Вперше у Львові він виступить і як сольний виконавець, і у складі свого бенду Papa Duke, який гратиме разом з Оркестром народних інструментів.

«Я дуже щасливий, що ми маємо нагоду виступити заради благородної мети. Для дітей завжди приємно грати. У нас є три гурти Papa Duke. Цього разу гратиме український», – розповів Василь Попадюк.

Скрипаль зазначив, що поки не знає, що музиканти виконають у Львові. Це буде сюрпризом для публіки.

«Ми програму концерту складаємо за 15 хвилин до дійства. Не знаю, що виконуватимемо цього разу, але старатимемося», – зазначив він.

Директор центру «Джерело» Анна Гайдучок розповіла, що гроші від концерту підуть на щоденні освітні і реабілітаційні заняття для сотні дітей та на оплату комунальних послуг.

«Цей концерт має й іншу соціальну складову. Ми хотіли поєднати наш захід і допомогу учасникам АТО. У центр приїжджали поранені вояки, які перебувають у військовому госпіталі. Ми побачили, наскільки для них важливі діти, тому частину квитків ми розповсюджували, аби вони змогли відвідати наш концерт», – розповіла Анна Гайдучок.

Зазначимо, концерт прийдуть послухати 60 військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Львові, а також 20 медичних працівників, які їм допомагають.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ