Відбудова райвідділу на Буковині - ще один крок до реформування МВС - Сергій Чеботар

Відбудова райвідділу на Буковині - ще один крок до реформування МВС - Сергій Чеботар

07.10.14 08:03 0 670
В реформі МВС, яку проводить Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, здійснюються перші кроки. Так, сучасна будівля райвідділу міліції, спроектована відповідно до європейських стандартів, відкрита на Буковині. Це дасть змогу правоохоронцям оперативно реагувати на криміногенну обстановку в районі, а головним критерієм оцінки діяльності міліції стане довіра і повага людей. Про це заявив заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар.

За дорученням Міністра минулого тижня Сергій Чеботар здійснив робочий візит до трьох областей України: Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької. Під час відвідання останнього регіону керівник апарату МВС України взяв участь в урочистому відкритті відновленого приміщення районного відділу внутрішніх справ.

– Громада Чернівецької області бачить, як міліція починає реформуватися і працювати так, як того хотів народ, коли він стояв на Майдані. Особливо позитивним є те, що люди починають вірити Міністрові внутрішніх справ у його прагненні змінити роботу міліції не тільки на словах, а й на ділі, – зазначив заступник глави Міністерства внутрішніх справ.

Сергій Чеботар зазначив, що райвідділ було відкрито у тому районі Чернівецької області, де майже немає промисловості, а фінансово-економічний стан регіону є важким. Місцева міліція мала у своєму користуванні приміщення, що знаходилося у незадовільному технічному стані. Це викликало негативну реакцію у громадян.

Правоохоронцями Буковини спільно з Чернівецькою обласною держадміністрацією, Міністерством внутрішніх справ та громадою області було прийнято рішення: у найкоротший термін відбудувати приміщення районного відділу внутрішніх справ. У зв'язки з цим Сергій Чеботар вислови подяку громадянам, за чиєї активної підтримки приміщення РВ було відбудоване у максимально стислий строк.

– На сьогоднішній день при тяжкому фінансовому стані в державі, коли ми воюємо на Сході, ми зробили цю велику справу, – наголосив Сергій Чеботар.

Місцева громада позитивно сприйняла цю подію. Люди наочно побачили, що йде реформування органів внутрішніх справ. Приміщення побудоване по європейським стандартам, що дасть змогу оперативно реагувати на криміногенну обстановку в районі. Крім того, подібна подія сприяє зближенню міліції з народом, а головним критерієм оцінки діяльності правоохоронців стане довіра і повага людей.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лауреатом премії ім. В. ...
Наступна новина: Фотовиставка «Революція ...

КОМЕНТАРІ