Керівники прикарпатської міліції зустріли прибулих правоохоронців із східного регіону України

Керівники прикарпатської міліції зустріли прибулих правоохоронців із східного регіону України

07.10.14 16:08 0 742
Урочиста зустріч відбулася в обласному управлінні міліції. Вітали бійців з поверненням додому очільник міліції Прикарпаття, керівники галузевих служб та колеги-правоохоронці.

Десять працівників оперативних підрозділів обласного управління внутрішніх справ та міськрайорганів міліції Івано-Франківщини несли службу на сході України відповідно до своїх функціональних обов'язків. Така ротація пройшла знову, а нова зміна, яка відбула у п'ятницю, залишилася на черговий місяць.

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин привітав підлеглих з поверненням та подякував їм за мужність, героїзм, вірність Присязі правоохоронця і незламність духу.

- ви повернулись із неспокійного Сходу, дякуємо за сумлінне виконання службового обов'язку, а головне, що повернулися живими й неушкодженими до своїх родин.

Крім того, зазначив очільник міліції краю, найближчим часом до виїзду готується наступна група правоохоронців. На керівництво дбає, щоб вони отримали повне екіпірування та сучасне оснащення.

Міліціонери ділилися враженнями, поглядами і емоціями, а їх за час перебування там, їх немало. Були труднощі, але справжній бойовий дух, підтримка один одного насправді допомагали. Також прибулі правоохоронці подякували керівникам обласного УМВС за підтримку та допомогу, яку вони отримували перебуваючи у східному регіоні нашої країни.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Причиною загибелі ...

КОМЕНТАРІ