Між Львівською ОДА та Об’єднанням профспілок Львівщини підписано меморандум про співпрацю

Між Львівською ОДА та Об’єднанням профспілок Львівщини підписано меморандум про співпрацю

07.10.14 11:22 0 620
6 жовтня, т.в.о. голови ОДА Юрій Турянський та голова Об'єднання профспілок Львівщини Роман Дацько підписали меморандум про взаємодію та співпрацю між облдержадміністрацією та профспілковими організаціями області.

“Я впевнений, що цей документ буде дієвим, він допоможе об'єднати можливості ОДА та профспілкових організацій задля спільного вирішення проблем, які стоять перед Львівщиною”, – сказав Юрій Турянський, звертаючись до членів виконкому Об'єднання профспілок Львівщини.

Він також повідомив, що відновлюється робота Колегії ОДА, до якої входитимуть представники профспілкових організацій.

Керівник області запропонував голові профспілок Львівщини стати радником голови ОДА.

Роман Дацько розповів, що тематичні зустрічі з керівниками департаментів та підрозділів облдержадміністрації відбуватимуться систематично.

Серед проблем, які вимагають принципової та активної позиції виконавчої влади та профспілкових органів – ліквідація заборгованості з виплати заробітної плати. Окрім того, спільним завданням сторін соціального діалогу стане створення нових робочих місць, збереження вже існуючих, а також вирішення проблем непрацюючих підприємств регіону. Актуальною для області залишається і проблема тіньової та неповної зайнятості.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: у ...
Наступна новина: Протягом тижня рятувальники ...

КОМЕНТАРІ