Рятувальники забезпечили безпечне проведення чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція»

Рятувальники забезпечили безпечне проведення чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція»

07.10.14 14:58 0 631
3-5 жовтня на території Сколівського та Миколаївського районів Львівщини відбувся VI етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та IV етап чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція».

Змагання відбулися під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської облдержадміністрації та Галицького автомобільного клубу. Участь у перегонах взяло близько 30 ралійних екіпажів, які представили команди автоспортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Київської, Полтавської та Одеської областей України.

Спортсмени з ралі змагалися на трьох спеціальних ділянках у Миколаївському районі: перша спецділянка пролягла від села Тростянець до села Верин (протяжність траси 9 км); друга – пролягла через смт. Розділ – с. Стільське – с. Тростянець – с. Бродки – с. Красів (загальна довжина траси – 16,5 км); третя спецділянка пролягла: с. Стільське – м. Миколаїв – с. Красів (загальна довжина траси – 11,5 км).

Упродовж усіх днів змагань львівські рятувальники перебували на сторожі життя і здоров’я учасників та забезпечували безпечне проведення перегонів.

Львівщина вже має неабиякий досвід проведення змагань з автомобільного спорту. Лише цього року на Львівщині відбулися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів та один етап чемпіонату України з ралі. Жодного випадку травмувань зафіксовано не було, що свідчить про злагоджену взаємодію учасників, організаторів змагань та фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: чемпіонат міста ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ