Віднині претендувати на вакансії міліції Львівщини можна в режимі "он-лайн"

Віднині претендувати на вакансії міліції Львівщини можна в режимі "он-лайн"

07.10.14 15:25 0 716
Для цього необхідно заповнити електронну анкету та відіслати її до кадрового підрозділу. Вперше в Україні в рамках реформи міліції Львівщини на офіційному сайті ГУМВС України у Львівській області розмішено перелік вакантних посад у підрозділах органів внутрішніх справ області.

За наведеним нижче посиланням можна переглянути список підрозділів у яких є вакантні посади. Працівник міліції має можливість заповнити анкету, вибравши вакантну позицію з будь-якого ПК за посиланням, яке прикріплене тут.

«До жоден правоохоронець не мав змоги зголоситися на ту чи іншу вакантну посаду в режимі он-лайн. Сервіс спрямований на недопущення корупції та створення комфортних умов для наших працівників міліції при кадрових переміщеннях», - розповів заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський.

Перелік вакантних посад у підрозділи ГУМВС України у Львівській області можна переглянути тут.

Зокрема, продовжується набір до батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів", а також прийом на службу в органи внутрішніх справ осіб з числа цивільної молоді, а саме в батальйон патрульної служби міліції. Анкету на зарахування в ОВС можна заповнити тут.

«Ми запрошуємо усіх бажаючих вступити на службу в органи внутрішніх справ. Від кожен матиме можливість заповнити анкету в режиму он-лайн, щоб зробити перші кроки на шлях, щоб стати правоохоронцем. Тепер для цього не потрібно відходити від комп'ютера, планшета або телефону. Потрібно лише перейти за посиланням, заповнити анкету та відправити її на електронну адресу», - розповів Роман Баховський.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підсумки освітньої ...
Наступна новина: ДТП У ЛУЦЬКУ: ТРАВМУВАВСЯ ...

КОМЕНТАРІ