У Львівській області стрийські правоохоронці нагадують про необхідність дотримання правил дорожнього руху

У Львівській області стрийські правоохоронці нагадують про необхідність дотримання правил дорожнього руху

07.10.14 10:14 0 645
У неділю, 5 жовтня, на Стрийщині під колесами вантажного автомобіля загинув 78-річний пішохід, а також двоє велосипедистів внаслідок дорожньо-транспортних пригод отримали тілесні ушкодження.

Трагічна ДТП трапилася близько 22.00 години на автодорозі «Київ-Чоп» біля с. Добряни. Під колесами вантажного автомобіля загинув пішохід - 78-річний місцевий мешканець. Керував автомобілем 50-річний мешканець Київської області.

72-річний велосипедист потрапив під колеса легкового автомобіля «Daewoo Sens» близько 15.00 години біля села Дуброва (Нежухівська) на автодорозі «Стрий-Дрогобич». За кермом легкового авто був 34-річний місцевий мешканець. Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги доставлено в місцеву лікарню.

Друга ДТП за участю велосипедиста сталася близько 18.00 години на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу міста Стрия. 29-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» вчинив наїзд на 60-річного велосипедиста, місцевого мешканця. Його госпіталізовано.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження, триває слідство. Правоохоронці встановлюють обставини та причини цих дорожньо-транспортних пригод, а також нагадують, що з 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Росії забороняють нічні ...

КОМЕНТАРІ