На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, котрий обкрадав дачні будинки

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, котрий обкрадав дачні будинки

07.10.14 16:32 0 814
У Перемишлянському районі працівники міліції встановили особу зловмисника, котрий з дачних будинків викрадав майно громадян. Сума завданих збитків становить понад 10 тисяч гривень.

До працівників Перемишлянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 46 – річного львів'янина про те, що з його дачного будинку викрадено його майно, а саме: металевий блят, електричний підігрівач води, мікрохвильову піч "Самсунг", переносний портативний "LED-телевізор", касетний магнітофон, бензокосу "Експерт", електропилу "EINCHELL" та дві сокири. Сума завданих збитків понад 5 тисяч гривень.

Того ж дня до правоохоронців звернувся 45 – річний львів'янин із заявою про те, що з його дачного будинку, який знаходиться в селі Залісся, близько 10.00 години викрадено особисті речі, а сама: електродрель «DVT SDM-750V», кутову шліфувальну машинку «BOOS», два електропродовжувачі довжиною 10 та 30 метрів, металеву омку, металевий кутник для керамічної печі, однокамерну електроплитку. Сума завданих збитків становить 5 тисяч гривень.

Проведеними заходами працівники міліції встановили особу крадія. Ним виявився непрацюючий, раніше судимий 37 – річний львів'янин. Чоловік повідомив правоохоронцям, що виручені гроші він витрачав на особисті потреби.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: 70 річчю звільнення ...

КОМЕНТАРІ