У Львові звернення начальника Державтоінспекції Анатолія Сіренка до учасників дорожнього руху

У Львові звернення начальника Державтоінспекції Анатолія Сіренка до учасників дорожнього руху

07.10.14 08:07 0 691
Наразі ми всі, як громадяни країни, робимо одну велику справу: кожен на своєму місці робить все, аби Україна стала заможною та успішною державою. Державтоінспекція не виключення. За останніх сім місяців ми отримали на мою думку перші досягнення: нам вдалося налагодити діалог з громадськістю, впровадити в життя зміни, що сприяли поліпшенню організації дорожнього руху на автодорогах, провести Перший загальнонаціональний Форум з безпеки дорожнього руху, а необхідність захищати єдність країни значно підняла моральний дух, патріотизм та відповідальність особового складу.

Однак роботи ще багато. Найактуальніша проблема сьогодення – боротьба з корупцією. Буду чесним, незважаючи на всі зусилля викоренити це ганебне явище нам поки що не вдалося. Однак здаватися ми не збираємося. Моя принципова позиція, як керівника – працівник ДАІ має бути помічником для кожного учасника дорожнього руху. Ви маєте розраховувати на ввічливе спілкування, уважне ставлення та сприяння у вирішенні проблем. Саме такі цінності повинні стати основою суспільства, яке ми з вами будуємо.

Запевняю вас, по кожному факту корупційних проявів, неділових стосунків тощо, до винних працівників та їх керівників приймаються жорсткі дисциплінарні рішення від звільнення до серйозних покарань. Ми не приховуємо такі випадки, а навпаки інформуємо громадськість, і постійно працюємо з особовим складом. Окрім виховання та кадрових рішень Департамент ДАІ проводить і інші заходи. Вже досить великий відсоток патрульних автомобілів обладнаний відеореєстраторами, записи яких постійно перевіряються командирами взводів, за останнім розпорядженням запрошувати учасників дорожнього руху до службового автотранспорту інспекторові дозволяється тільки у особливому випадку, коли це стосується надання допомоги. На місці ми не стоїмо.

Однак, роботи ще багато. Тож прошу вашого сприяння, розуміння і допомоги. Головне – не бути байдужим. Якщо ви стали випадковим свідком корупційних діянь з боку працівника ДАІ не полінуйтеся проінформувати про це його керівництво. Тим паче, що у наш час високих технологій це не потребує значних зусиль. Достатньо просто зателефонувати до чергової частини ДАІ, (044)272-57-52 або на лінію «102» чи в приймальню начальника Департаменту ДАІ http://www.sai.gov.ua/ua/info/29.htm.

Ви також можете скористатися засобами електронного зв’язку надіславши листа на адресу info@sai.gov.ua або відправити повідомлення на мою особисту сторінку в соціальній мережі «Фейсбук» https://www.facebook.com/profile.php?id=100004677288636&fref=ts.

Начальник ДДАІ МВС України

Анатолій Сіренко

Джерело: www.sai.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Рівненщині п'яний ...

КОМЕНТАРІ