В Житомирській області взимку школярам Баранівського району буде тепло

В Житомирській області взимку школярам Баранівського району буде тепло

07.10.14 08:06 0 684
У Баранівському районі триває підготовка закладів освіти до опалювального сезону. Всі добре розуміють, що незважаючи на скорочення обсягів споживання природного газу, дітям у школі має бути тепло і комфортно.

2 жовтня у Мар'янівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся запуск двох твердопаливних котлів. Заступник голови Баранівської райдержадміністрації Іван Туровський та директор приватного підприємства «Житомиртеплоресурс» Павло Федоренко особисто проконтролювали цей процес.

Загальна вартість проекту становить понад 330 тис. грн. Для його реалізації була використана субвенція з обласного бюджету, виділена сесією обласної ради на соціально-економічний розвиток регіону. Встановлення твердопаливних котлів здійснило ПП «Житомиртеплоресурс».

Газові котли, які роками використовувалися для обігріву навчального закладу, наразі законсервовані, оскільки цього року в осінньо-зимовий період вони експлуатуватися не будуть. Керівництво району та адміністрація навчального закладу впевнені, що діти не відчують дощової осені та морозної зими, а їхні навчальні досягнення будуть тішити батьків і вчителів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фотовиставка «Революція ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ