Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували пожежі трьох транспортних засобів

Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували пожежі трьох транспортних засобів

07.10.14 12:27 0 600
5 жовтня о 18:03 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу автомобіля "BMW-240", що виникла на подвір'ї 64-річного власника у с. Омелянів. Загоряння помітили сусіди та сповістили рятувальників. На місце пригоди оперативно прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пінним стволом пожежу о 18:37 локалізували, а о 18:46 остаточно ліквідували. Під час гасіння врятовано розташовані поруч житловий будинок та господарчу споруду, а також матеріальних цінностей на суму 30 тис. грн. Проте, вогонь майже повністю знищив транспортний засіб.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем 31-річного сина власника авто.

Того ж дня о 19:57 до Козелецьких вогнеборців надійшло повідомлення про загоряння комбайну «JOHN DEERE- 9500» біля с. Привітне. Охоплений вогнем транспортний засіб оперативно загасили бійці районного пожежно-рятувального підрозділу.

Як з'ясувалося, займання сталося у моторному відсіку комбайна під час його руху. Водій викликав вогнеборців і до їх прибуття намагався загасити пожежу кількома вогнегасниками. Вогнем частково знищено комбайн, причина пожежі встановлюється.

Вночі 6 жовтня о 04:15 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу вантажного автомобіля з причепом "ІVECO" на Прикордонному пункті пропуску "Нові Яриловичі".

За словами 52-річного водія, загоряння сталося на нейтральній полосі після того як він перетнув кордон зі сторони республіки Білорусь. Чоловік разом з іншими водіями викликали рятувальників та намагалися самотужки вогнегасниками загасити полум'я. На місце події оперативно з селища Добрянка Ріпкинського району прибула місцева пожежна команда та два пожежно-рятувальні підрозділи МНС республіки Білорусь. Спільними зусиллями пожежу о 04:27 локалізували, а о 05:45 остаточно ліквідували.

Вогнем знищено вантажівку, причіп та вантаж (стільці), що перевозився. Причиною пожежі послужило коротке замикання електропроводки автомобіля.

В усіх трьох випадках водії не постраждали.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кмітливого зловмисника ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ