Фотовиставка «Революція гідності» мандрує Тернопіллям

Фотовиставка «Революція гідності» мандрує Тернопіллям

07.10.14 08:05 0 746
В області діє фотовиставка «Революція гідності». Наразі експозиція знаходиться у Теребовлянському районі далі поїде в Гусятин. Світлини вже побували у Шумському, Кременецькому, Лановецькому, Збаразькому та Підволочиському районах.

На тому, що фотовиставка «Революція Гідності» повинна стати мандрівною наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

«Ми хочемо, щоб жителі усіх куточків Тернопільщини ознайомилися з нею, - зазначив керівник області».

Нагадаємо фотовиставка розпочала роботу 23 серпня. В її початковій експозиції майже 70 світлин знаних тернопільських фотомитців Миколи Василечка, Івана Пшоняка та Ігоря Крочака. На них – майдани Тернопільський і столичний.

Розмістити фото з майданів можуть жителі усіх районів Тернопільщини. На разі до експозиції додали 25 світлин.

Закликав фотографів з різних куточків області, особливо молодь та дітей, долучитися до розширення вже створеної виставки Олег Сиротюк.

«Студентська та учнівська молодь бачила події Революції Гідності з середини, була її активним учасником - наголосив голова ОДА. – Тому погляд молодих, патріотичних людей на ті події особливо цікавий».

Підсумковий показ фотовиставки „Революція гідності” відбудеться 21 листопада 2014 року. Доповнену матеріалами районних експозицій, її виставлять у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. До якого в подальшому передадуть, матеріали фотовиставки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудова райвідділу на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ