На Тернопільщині виробили 72 тисячі тонн цукру

На Тернопільщині виробили 72 тисячі тонн цукру

07.10.14 17:26 0 663
У 6 разів вищі цьогорічні показники виробленого цукру на Тернопільщині у порівнянні з даним періодом минулого року. Зокрема, станом на 6 жовтня переробили 590 тисяч тонн цукрових буряків, з них отримали 72 тисячі тонн цукру, повідомив заступник директора департаменту – начальник управління розвитку агропромислового виробництва департаменту агропромислового розвитку Василь Кічак на апаратній нараді, яку під керівництвом першого заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака провели 6 жовтня.

Найвищі показники виробленого цукру маємо у Чортківському районі, зазначив він.

«У Чорткові завод готовий працювати до 15 грудня. Із лімітами природного газу проблем не виникатиме, так, як для обігріву використовують запаси мазуту, - зазначив Іван Крисак. – Щодо інших заводів, потрібно скласти графік роботи, зважаючи на економію газу. Адже підвищувати ліміти не можуть. Тому потрібно слідкувати, щоб в області не було перевиконання встановлених норм».

Довідково:

Хід збору сільськогосподарських культур на 6 жовтня:

Культура

%

Валовий збір (тис. тонн)

Урожайність (ц/га)

гречка

88

9.6

11.6

просо

100

0.1

10

соя

59

90.3

22.2

соняшник

70

28

21.1

картопля

100

1288.5

203.2

овочі

80

149.4

173.7

цукрові буряки

33

487.4

389.9

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові зупинили ...
Наступна новина: Директора ДП ...

КОМЕНТАРІ