На Навчальному пункті професію «Радіотелефоніст» здобула мешканка Сходу України

На Навчальному пункті професію «Радіотелефоніст» здобула мешканка Сходу України

08.10.14 08:25 0 809
32-річна мешканка Донецької області опанувала курси з професійно-технічного навчання за професією «Радіотелефоніст» на Навчальному пункті Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Протягом двох місяців Оксана напористо здобувала знання та вміння, необхідні для майбутньої професії, щоб у подальшому працювати в одному з пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Щоб вберегти життя синів 5-ти та 13-ти років, жінка була змушена залишити рідний дім. Та не зважаючи на важкі часи – потрібно жити далі та не піддаватись відчаю. Як стверджує Оксана: «Я, в першу чергу, мама, яка виховує майбутніх захисників України. І на власному прикладі майбутнього служіння народу України хочу показати їм, як важливо бути патріотом – любити свою Батьківщину, її мову та звичаї. Я хочу показати своїм синам, що поруч є люди, які допоможуть. Але й самому не можна опускати рук – потрібно протистояти долі, а не бути заручником обставин».

Ми переконані, що Оксана стане хорошим радіотелефоністом, адже налаштована рішуче й оптимістично. Робота допоможе не лише вирішити фінансові питання, а й буде елементом психологічної реабілітації та соціальної адаптації її сім'ї.

Навчальний пункт

Навчально-методичного центру цивільного захисту та

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі працівники ...

КОМЕНТАРІ