На Хмельниччині в Ізяславі міліціонери вирахували неповнолітнього крадія транспортних засобів

На Хмельниччині в Ізяславі міліціонери вирахували неповнолітнього крадія транспортних засобів

08.10.14 09:03 0 750
Влітку кілька жителів райцентру Ізяслав стали жертвами серійного крадія, який спеціалізувався на двохколісних транспортних засобах. І от нещодавно працівники місцевого райвідділу міліції вийшли на слід зловмисника, яким виявився … 16-річний парубок із доволі забезпеченої сім'ї.

На рахунку неповнолітнього злодія крадіжка акумуляторної батареї із автомобіля, двох мопедів та двох велосипедів. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів.

Усі крадіжки неповнолітній зловмисник скоював у нічний час з подвір'я потерпілих, а інколи й проникав у гаражні приміщення. Усе крадене зносив додому, перефарбовував, міняв якісь деталі і готував до продажу.

Один із мопедів хлопчина навіть встиг продати. Але новому власнику не пощастило — колишній господар якось зустрів свого двохколісного коня і, незважаючи на певні зміни, впізнав його. Таким чином правоохоронцям вдалося встановити підозрюваного. А провівши у нього в гаражі обшук, працівники райвідділу вилучили і решту крадених транспортних засобів.

Матір підозрюваного каже, що не може нічого зробити із його складним характером, а про протиправну діяльність сина взагалі нічого не знала.

Як повідомив начальник Ізяславського РВ УМВС Андрій Шкраба, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ