Гранти на розвиток бізнесу підприємців Хмельниччини

Гранти на розвиток бізнесу підприємців Хмельниччини

08.10.14 10:45 0 729
7 жовтня 2014 року відбулась бізнес-зустріч Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) з керівниками малого та середнього бізнесу області за участі першого заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Симчишина.

ЄБРР, власниками якого є 64 країни і дві міжнародні організації, підтримує розвиток ринкової економіки і демократії. Зокрема, надання грантової підтримки малим і середнім підприємствам, залучаючи висококваліфікованих консультантів, здатних якісно трансформувати їх бізнес і надати гранти (безоплатну фінансову допомогу) для часткової компенсації оплати послуг консультантів.

Прикладом співпраці з ЄБРР – Летичівський комбікормовий завод, який є одним з найсучасніших в Україні, де залучені 18 млн. євро інвестиції ЄБРР. Завод працює за європейськими стандартами якості та рівнем обслуговування клієнтів, завдяки сучасній автоматизованій системі управління виробничими процесами.

“Малий і середній бізнес переживає нелегкі часи, тому наш обов'язок підтримати подальший розвиток даної галузі. Наразі створюється група, до складу якої увійдуть представники органів виконавчої влади, малого, середнього бізнесу та профспілок, що зможе лобіювати інтереси бізнесу Хмельниччини на рівні країни,” - повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: День відкритих дверей у ...

КОМЕНТАРІ