Правоохоронці, які постраждали під Іловайськом, проходять реабілітацію у відомчому санаторії на Хмельниччині

Правоохоронці, які постраждали під Іловайськом, проходять реабілітацію у відомчому санаторії на Хмельниччині

08.10.14 10:03 0 722
Кваліфікований медперсонал реабілітаційного центру для працівників органів внутрішніх справ, який розташований на території відомого курорту Сатанів, що у Хмельницької області, надає бійцям фізіологічну та психологічну допомогу. Зараз у санаторії перебуває 14 військовослужбовців, які повернулися з АТО.

У Сатанові постраждалим в антитерористичній операції бійцям відкрив двері «Реабілітаційний центр підтримки працівників органів внутрішніх справ». Наразі у санаторії, що перебуває на балансі управління МВС, курс двотижневої реабілітації проходять бійці, які постраждали у жорстоких боях під Іловайськом.

— у санаторії перебуває 14 бійців, які повернулися з АТО. В основному, це військові з Прикарпаття і Херсонщини. Ці люди вибрались живими з Іловайського котла. Вони зазнали і психологічних травм. Дбати про них — наш обов'язок», — каже начальник УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Олександр Розізнаний.

У Сатанові постраждалим надають фізіологічну і психологічну допомогу. З ними працюють психологи з Хмельницького центру допомоги учасникам АТО. Це перший заїзд, планується, що санаторій і надалі прийматиме бійців, які постраждали у зоні антитерористичної операції. Також для них влаштовуватимуть культурно-розважальні заходи.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запуск роботи шахти №10 ...
Наступна новина: У Львові ДАІ закликає ...

КОМЕНТАРІ