Студентів Донецького університету розселятимуть у гуртожитках Вінниці

Студентів Донецького університету розселятимуть у гуртожитках Вінниці

08.10.14 13:31 0 726
Студентів Донецького національного університету поселять у гуртожитках Вінниці.

Про це на нараді у голови Вінницької облдержадміністрації Анатолія Олійника повідомила перший заступник директора Департаменту освіти і науки Олена Чорна, інформує прес-служба ОДА.

Вона нагадала, що Міністерство освіти і науки України, враховуючи думку викладацького та студентського колективів, прийняло рішення про переведення Донецького національного університету до Вінниці. Відтак, з метою визначення кількості студентів та викладачів, котрі виявлять бажання продовжити навчатися та працювати у Вінниці, на сайті Міністерства була організована електрона реєстрація всіх охочих.

У свою чергу Вінницька міська рада запропонувала приміщення для майбутнього навчального корпусу – адміністративну будівлю заводу «Кристал».

У місті працює робоча група університету, яка має підготувати всі умови для переведення. На ректор Донецького національного університету продовжує ознайомлюватись із запропонованими приміщеннями, які після переведення вишу слугуватимуть в якості університетського корпусу та гуртожитків.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ