Валерій Зінченко: "Кожен, хто намагатиметься купити голоси виборців, відповідатиме перед Законом!"

Валерій Зінченко: "Кожен, хто намагатиметься купити голоси виборців, відповідатиме перед Законом!"

08.10.14 08:05 0 661
Наразі одним із найпоширеніших порушень виборчого законодавства є підкуп виборців. Це заклики голосувати (чи не голосувати) за певного кандидата або згадування його імені, що супроводжується наданням грошей, безоплатних товарів, послуг і робіт з метою впливу на думку виборця (вручення продовольчих пакетів, подарунків, грошей тощо).

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко наголосив, що міліція Буковини пильно стежитиме за дотриманням виборчого законодавства, особливо звертатиме увагу на спроби зацікавлених осіб підкупити виборців.

- Тому попереджаю усіх, хто має намір купувати голоси, - підкреслив Валерій Зінченко. Наша держава нині крокує шляхом реформ та змін, і ми зобов'язані продовжувати усі позитивні перетворення. Тож шляху назад, до беззаконня немає. Кожен, хто порушуватиме Закон, відповідатиме за це у повній мірі.

Також немалу роль у цьому процесі відіграють і самі громадяни. Тож просимо усіх небайдужих буковинців повідомляти міліцію про виявлені факти порушень виборчого законодавства.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Землевпорядники Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ