В Чернівецькій області вдалий "Візит" Глибоцьких дільничних

В Чернівецькій області вдалий "Візит" Глибоцьких дільничних

08.10.14 09:34 0 719
Проводячи перевірку у селі Тереблече, дільничні інспектори міліції виявили зловмисника, який викрав майно односельчанина на суму 800 гривень.

Проводячи операцію «Візит», до дільничних Глибоцького райвідділу надійшла інформація, в одному із сіл «промишляє» невідомий зловмисник. Співробітники міліції вирушили на місце виклику для перевірки інформації. Потерпілий, 27-річний мешканець села, в усній заяві повідомив дільничних про викрадені особисті речі.

Майно було викрадено вночі з припаркованого у дворі автомобіля. Зловмисник виніс із незамкненого авто куртку, сумку, підставку до телефону та інструменти, загальною вартістю 800 гривень.

Міліціонери оперативно вжили усіх необхідних заходів, аби викрити нечистого на руку чоловіка. Ним виявився 33-річний односельчанин потерпілого, раніше судимий за крадіжки. Також відомо, що зловмисник раніше працював у потерпілого, проте у дружніх стосунках вони не перебували.

Знайдені правоохоронцями речі були вилучені в якості речових доказів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Надал зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ