Працівники ВДСО за одну ніч утихомирили двох буйних буковинців

Працівники ВДСО за одну ніч утихомирили двох буйних буковинців

08.10.14 15:56 0 773
Від оператора пульта спостереження надійшло повідомлення про спрацювання кнопки тривожного виклику в одному із закладів Чернівців. Співробітники відділу держслужби охорони негайно прибули на місце виклику, де до них звернувся адміністратор закладу.

Чоловік повідомив охороні, що двоє невідомих громадян поводяться неадекватно, нецензурно висловлюються та чіпляються до відвідувачів і заважають працювати персоналу закладу. Дотримуючись заходів особистої безпеки, наряд міліції вивів із приміщення закладу «бунтівників». Ними виявились двоє чоловіків 28-ми та 26-ти років.

Цієї ж ночі зі спецлінії «102», надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зламав вхідні двері та увійшов до одного із ресторанів у місті Чернівцях. Співробітники групи затримання «Буковина» одразу виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце виклику, до наряду звернулися троє громадян: 48-річний чоловік та двоє 19-річних дівчат. Міліціонерам вони розповіли, що невідомий чоловік, зламавши навісний замок кованої калитки, увійшов до приміщення ресторану та почав агресивно поводитися та погрожував розправою присутнім. Наряд міліції, вдаючись до заходів особистої безпеки, утихомирив вказаного громадянина. Ним виявився 34-річний чоловік, котрий перебував у нетверезому стані.

Згодом на місце події було викликано оперативників Першотравневого райвідділу, котрим наряд передав затриманих громадян.

Стосовно вищезазначених осіб було складено адміністративні протоколи за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліханство).

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ