У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик проінспектував роботу окружної-виборчої комісії №21 у Ковелі

У Волинській області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик проінспектував роботу окружної-виборчої комісії №21 у Ковелі

08.10.14 14:02 0 772
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перебуваючи з робочою поїздкою у Ковелі, проінспектував роботу ОВК №21, яка розташована в будівлі колишнього військкомату.

За словами Ковельського міського голови Олега Кіндера, на в приміщенні тривають ремонтні роботи, знаходиться більше 10 кабінетів, проведено 4 телефонні лінії, укладені відповідні договори, є 11 столів та достатня кількість стільців. «Загалом робочі місця технічно забезпечені, освітлені, ведуться роботи з облаштування санвузла. А в день виборів буде діяти пункт обігріву», - проінформував він.

«Хоча матеріально-технічний стан приміщення задовільний, але за площею воно не відповідає встановленим нормам та не може розмістити достатньої кількості людей», - підкреслила голова ОВК №21 Євгенія Гаценко. Також вона повідомила, що в приміщенні ще не встановлено зовнішню сигналізацію.

Голова облдержадміністрації доручив місцевій владі разом ще раз пропрацювати це питання і вирішити його у позитивні площині. «Люди мають працювати в належних умовах. Голови райдержадміністрації та райради, міський голова та голова ОВК – це люди однієї команди, вони несуть персональну відповідальність за організацію та проведення виборів», - резюмував Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації готовий максимально сприяти у вирішенні поточних питань, а через 10 днів знову приїде аби переконатися, що поставлені завдання виконані.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15-17 жовтня відбудеться ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ