ДТП на Волині: травмувалося троє осіб

ДТП на Волині: травмувалося троє осіб

08.10.14 15:11 0 821
Тілесні ушкодження отримали пасажир, пішохід і водій.

Автопригода, у якій травмувався пасажир, трапилася близько 2-ї години ночі на пр. Волі. 32-річний водій, житель Луцького району, керуючи автомобілем «ВАЗ», не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «Ауді А4», яким керував 26-річний лучанин. Внаслідок ДТП 21-річний пасажир автомобіля «ВАЗ», житель селища Торчин, отримав тілесні ушкодження. Після огляду лікарями чоловіка відпустили додому.

Попри регулярне проведення працівниками Державтоінспекції профілактичних заходів, на дорогах області й надалі продовжують фіксувати дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмуються пішоходи. Близько 21-ї години, рухаючись вулицею Рівненською, 54-річний житель обласного центру, водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на 54-річну лучанку, яка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована у відділення реанімації.

Перевищення швидкості стало причиною ДТП, яке відбулося близько 9-ї години на відрізку автодороги Турійськ-Рожище-Ківерці-Піддубці на території Турійського району. 26-річний лучанин, водій автомобіля «KIA MAGENTIS», рухаючись зі сторони Луцька в напрямку смт Турійськ, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, з'їхав у кювет, пошкодивши огорожу, і перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та доставлений у Ковельську центральну районну лікарню.

За фактами ДТП розпочаті кримінальні провадження, проводиться слідство.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ