Волинські свободівці придбали автомобіль для добровольчого батальйону "Азов"

Волинські свободівці придбали автомобіль для добровольчого батальйону "Азов"

08.10.14 16:17 0 811
7 жовтня 2014 року добровольчий батальйон "Азов" отримав від Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська цінний вантаж. У межах допомоги комітету волинські свободівці зібрали кошти та придбали для потреб батальйону "Азов" автомобіль "Крайслер вояджер".

На прохання волинських бійців, які воюють проти російських окупантів у добровольчому батальйоні "Азов", відповідні кошти акумулювали голова Волинської "Свободи", народний депутат України Анатолій Вітів та його заступник, нині кандидат у народні депутати України по Луцькому мажоритарному виборчому округу № 22 свободівець Олександр Пирожик.

Процедура передачі автомобіля відбулася біля стін Луцького замку. Олександр Пирожик передав ключі від транспортного засобу кулеметникам батальйону "Азов" свободівцю Сергію Ващуку та його бойовому побратиму Вадиму Нашкову. Проводжаючи бійців на фронт, Олександр Пирожик побажав їм якнайшвидшого повернення з перемогою. Він висловив упевненість, що внесок волинських свободівців у загальну справу перемоги над ворогом допоможе швидше її здобути.

"Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська створений з ініціативи обласної організації ВО "Свобода" спільно з громадською організацією "Волинський світанок" і розпочав роботу 17 липня. За цей час комітет, за нашими попередніми підрахунками, вже надав допомогу українській армії на суму 3 мільйони 363 тисячі 330 гривень. Це, зокрема, військове спорядження, предмети побуту, продукти харчування, ліки і медикаменти, матеріяльна допомога тощо. Ми допомагали й допомагаємо всім необхідним бійцям 51-ї окремої механізованої бригади, добровольчим батальйонам "Азов", "Айдар", "Донбас", "Січ", 1-й радіотехнічній бригаді, Луцькому гарнізонному військовому госпіталю, іншим бійцям, які цього потребують. Закликаю громаду долучатися до спільної справи захисту країни та допомоги її оборонцям!" – прокоментував організацію допомоги свободівець Олександр Пирожик.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Греції відкрито ...

КОМЕНТАРІ