Державна служба охорони Закарпаття переймається безпекою навчальних закладів краю

Державна служба охорони Закарпаття переймається безпекою навчальних закладів краю

08.10.14 15:00 0 704
З огляду на події, що відбуваються в державі, керівник Державної служби охорони у Закарпатській області Андрій Литовченко зібрав на нараду правоохоронців служби. На часі - питання безпеки в закладах освіти.

- На жаль, ситуація в країні невтішна. Бойовиків не зупиняють навіть діти. І хоч Закарпатська область знаходиться далеко від тих міст, де ведуться бойові дії, ніхто не знає, як розвиватимуться події далі, - каже Андрій Литовченко. - Якщо надходить сигнал «тривога» з школи, дитячого садочку чи університету, ми повинні забезпечити миттєве реагування! Спецгрупа має відправитись на місце події не через 2-3 хвилини, а за лічені секунди!

Головний міліціонер охорони Закарпатської області наголосив представникам підрозділів, що безпека навчальних закладів – передусім і дав команду перевірити технічне забезпечення в закладах освіти, які перебувають під охороною ДСО.

- Гарантія безпеки учнів навчальних закладів – пріоритетне завдання. Ми повинні бути на сторожі. Ніщо не має завадити, технічні помилки неприпустимі. Організація режиму безпеки навчальних закладів, гуртожитків та місць перебування студентів має бути на належному рівні, - наголосив очільник УДСО Закарпатської області.

Під надійною охороною ДСО перебувають 19 закладів освіти. Однак ця кількість неймовірно мала, оскільки на теренах області працюють понад 300 закладів освіти. Андрій Литовченко звернув увагу працівників і на цей факт, адже кожен заклад, де перебувають діти, потребує надійної охорони та високого рівня безпеки учнів, особливо в такий нелегкий час.

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ