У Львівській області на зустрічах в Уряді Юрій Турянський обговорив можливості завершення реконструкції перинатального центру

У Львівській області на зустрічах в Уряді Юрій Турянський обговорив можливості завершення реконструкції перинатального центру

08.10.14 08:21 0 633
Т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський, перебуваючи з відрядженням у Києві, вирішував питання виділення коштів на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру.

За результатом зустрічей у Міністерстві фінансів України, Мінрегіонбуді напрацьовано проект розпорядження Кабінету Міністрів України, яким заплановано передбачити кошти державного бюджету, а саме державних капітальних видатків, що розподіляються Кабінетом Міністрів України, на проведення комплексу будівельно-монтажних робіт на цьому об'єкті до кінця року.

За словами Юрія Турянського, реконструкція Львівського обласного перинатального центру має для Львівщини стратегічне значення, адже це основний медичний заклад охорони здоров'я матері та дитини у Львівській області. Щорічно у цьому центрі проходили лікування більше 8000 хворих, відбувалося 3500 – 4000 пологів і понад 4800 операцій. Через зупинку роботи цього закладу збільшилось навантаження на інші заклади охорони здоров'я, що, у свою чергу, відобразилось на показниках роботи перинатальної служби області. Окрім того, 436 працівників залишились без робочих місць та відправлені у вимушений простій з виплатою 2/3 посадового окладу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ