Незабаром на Львівщині розпочнеться 3-я фаза Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Незабаром на Львівщині розпочнеться 3-я фаза Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

08.10.14 17:44 0 721
7 жовтня перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник спільно з керівництвом Львівської обласної ради взяв участь у зустрічі з міжнародним менеджером Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду II» Джейсінхом Сахом.

Учасники зустрічі підвели підсумки реалізації ІІ фази Проекту, яка тривала з 2011 року.

Зазначимо, за цей період у 12 районах області вдалося успішно реалізувати 65 мікропроектів за напрямками енергозбереження, охорона здоров'я, водозабезпечення, екологія, на суму понад 12 млн. гривень.

Джейсінх Сах відзначив Львівську область як одну з найуспішніших в реалізації зобов'язань щодо впровадження трьох компонент: «Основна квота», «Відтворення методології» та «Підвищення енергоефективності».

«Враховуючи позитивні результати другої фази Проекту, 16 жовтня 2014 року на Львівщині планується розпочати третю фазу Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Особливістю чергової фази буде реалізація мікропроектів не лише на території сільських та селищних громад, а й малих міст області», – наголосив Д. Сах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Потенціал паломницького ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ