Чернігівська область: протягом доби під час пожеж загинуло 2 людини

Чернігівська область: протягом доби під час пожеж загинуло 2 людини

08.10.14 09:26 0 694
6 жовтня о 14:45 до Менського районного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Колгоспна в селищі Березна. За 5 хвилин до місця пригоди прибула місцева пожежна команда. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат на дивані вогнеборці виявили тіло 84-річного господаря помешкання. Ймовірною причиною трагедії послужила необережність власника при палінні. Полум'ям пошкоджено домашнє майно.

7 жовтня о 03:24 у Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу трьох господарчих будівель по вул. Толстого. На місце події оперативно прибули три відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста. Завдяки професійним діям вогонь о 03:45 локалізували, а о 04:55 остаточно ліквідували. На місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої невстановленої особи. Вогнем пошкоджено господарчі будівлі та майно. Причину пожежі та обставини загибелі людини встановлює слідство.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки у побуті та бути обережними при поводженні з вогнем, особливо при палінні.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ