У Рівненській області чи причетні працівники ДАІ до дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком ? з’ясовує прокуратура

У Рівненській області чи причетні працівники ДАІ до дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком ? з’ясовує прокуратура

08.10.14 08:56 0 678
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 365 КК України за фактом можливого перевищення працівниками ДАІ УМВС України в Рівненській області службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки.

Як відомо, 04 жовтня у с. Томашгород Рокитнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє осіб - водій та пасажир квадроциклу «Хонда», ще один потерпілий – водій мотоциклу «Діон» досі перебуває в лікарні. Зі слів місцевих жителів, ДТП могла статися через переслідування працівниками ДАІ одного із зазначених транспортних засобів.

На даний час проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин кримінального правопорушення.

Прокуратура області просить осіб, яким відомо про обставини події, звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівненської області за наступною адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 73, каб. 404, тел. 22-21-75.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ