У Рівненській області скоїв ДТП та залишив місце пригоди

У Рівненській області скоїв ДТП та залишив місце пригоди

08.10.14 12:43 0 763
Працівники ДАІ міста Рівне оперативно розшукали автомобіль, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду та залишив місце події.

06 жовтня, близько 19-ї години, в місті Рівне по вулиці Гагаріна сталася дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT» допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES-BENZ VITO», яким керував 26-річний рівнянин. Після скоєння ДТП водій легковика залишив місце пригоди.

Внаслідок зіткнення, півторарічний хлопчик, пасажир автомобіля «MERCEDES-BENZ VITO» отримав тілесні ушкодження та був доставлений в приймальне відділення ЦМЛ міста Рівне.

Зі слів автомобіля «MERCEDES-BENZ VITO» та очевидців даної дорожньо-транспортної пригоди працівникам ДАІ стали відомі марка та номерні знаки автомобіля, водій якого скоїв ДТП.

Працівникам Державтоінспекції знадобилось близького години часу, аби знайти автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT». У ході проведення оперативно-розшукових заходів легковик було виявлено в дворі будинку № 6 по вулиці Кн. Романа, що в обласному центрі. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП.

Також встановлено і водія, який підозрюється у скоєнні даної автопригоди, однак 34-річний чоловік на даний час від правоохоронців переховується.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області - Вам ...

КОМЕНТАРІ