У Рівненській області молодика "видав" знервований стан

У Рівненській області молодика "видав" знервований стан

08.10.14 12:02 0 690
Працівники по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Здолбунівського районного відділу міліції на узбіччі дороги поблизу с. Богдашів під час проведення оперативно-профілактичних заходів при поверхневому огляді 23–річного жителя с. Здовбиця, виявили та вилучили в останнього три поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Співробітники міліції, які проходили повз молодика, помітили, що останній помітно нервує. Тому і зупинили чоловіка. І вже при поверхневому огляді виявили наркотичну знахідку. Міліціонерам хлопець пояснив, що зберігав її лише для власного вживання без наміру збуту. Наразі проводиться перевірка правдивості його слів.

Вилучену речовину для проведення експертизи направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області

- По даному факту співробітники Здолбунівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування, – зазначив керівник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. – Молодику загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні волиняни - у когорті ...
Наступна новина: У Львівській області майже ...

КОМЕНТАРІ