У Рівненській області бізнес для гурманів

У Рівненській області бізнес для гурманів

08.10.14 11:14 0 730
Усе частіше молоді люди, плануючи своє професійне майбутнє, обирають власну справу. Це дозволяє бути господарем свого часу, розвиватися в найбільш цікавих для себе напрямах, поєднувати власні захоплення з професійною діяльністю, бути незалежними в своїх діях та фінансах. Реалізувати ці плани ініціативній молоді допомагають фахівці служби зайнятості, які пропонують послуги з орієнтацією на підприємницьку діяльність, навчальні курси для починаючих підприємців, виплату одноразово допомоги по безробіттю для відкриття власної справи. Всіма можливостями сповна скористався Віталій Найда. Побувши найманим працівником і відчувши усі плюси та мінуси такої праці, молодий чоловік вирішив змінити своє трудове амплуа і продовжити справу своєї родини – зайнятися роздрібною торгівлею спеціями.

Любов до різних приправ і спецій Віталію прищепила грузинська кухня, з якою він ознайомився завдяки тітці, яка проживає в Грузії. Саме прянощі вносять у страви «родзинку» та створюють унікальний смак і аромат. Тому у виборі бізнес-ідеї хлопець довго не вагався. «Приправи та спеції – невід'ємний атрибут кожної кухні, – каже Віталій, – їх різноманітність дозволяє створювати екстравагантні шедеври. Тим більше, що останнім часом інтерес до гострих страв і прянощів, а також мода на елементи екзотичної кухні створили підвищений попит на таку продукцію. Однак, незважаючи на великий асортимент спецій практично в будь-якому продуктовому магазині чи супермаркеті, знайти деякі приправи буває досить проблематично. Тому спеціалізований магазин, який задовольнить вимоги найвибагливішого кулінара, в нашому місті дуже актуальний. Родзинкою мого бізнесу будуть справжні грузинські прянощі, які я буду змішувати та фасувати за побажанням кожного клієнта» – говорить Віталій і резонно додає: «Для людини, яка ніколи не займалася підприємницькою діяльністю, знання, які я отримав завдяки службі зайнятості, дуже потрібні. Тож сподіваюся, що мій бізнесовий почин буде вдалим».

У жовтні молодий чоловік успішно захистив свою бізнес-ідею в Дубенському міськрайонному центрі зайнятості і впевнено робить перші кроки для реалізації своїх намірів.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: Кто такой шеф-повар

КОМЕНТАРІ