У Хмельницькому урочисто зустріли бійців спецроти «Богдан», які повернулись із зони АТО (+)

У Хмельницькому урочисто зустріли бійців спецроти «Богдан», які повернулись із зони АТО (+)

09.10.14 12:08 0 629
В результаті проведення чергової ротації із зони АТО до Хмельницького повернулося 19 бійців спеціальної роти міліції «Богдан» на чолі із керівником групи, начальником Хмельницького міськвідділу міліції Василем Птащуком.

Колеги та керівництво УМВС влаштували бійцям теплий і щирий прийом.

— На щастя, всі приїхали живі, неушкоджені. Спілкуючись з хлопцями, я впевнився, що після короткого відпочинку вони будуть готові знову нести службу там, де їм визначить держава, — наголосив начальник УМВС України в області Олександр Розізнаний.

Василь Птащук розповів, що завдання перед бійцями стояли не з легких — це і охорона стратегічного мосту, і служба на блокпостах у Донецькій та Луганській областях. Але із поставленими завданнями хлопці впорались «на відмінно».

Це стало можливим і завдяки підтримці місцевої влади та населення. Як розповів старший інспектор роти Генадій Герасименко, місцеві активно допомагають їм в обладнанні блокпостів та надають іншу посильну допомогу. А наші, в свою чергу, тісно співпрацюють з місцевими правоохоронцями та забезпечують законність і порядок на ввіреній їм території.

Здивувало те, що в автобусі, який привіз бійців, була одна чарівна жінка. Як виявилось, це Олена Сташевська із міста Красилів, чоловік якої служить добровольцем у спецроті «Богдан».

В той час, як чоловік боронив нашу державу на Сході, Олена була активною волонтеркою тут, на Хмельниччині — разом із однодумцями збирала гроші, ліки, продукти харчування. А потім зважилась і поїхала слідом за коханим, та кілька тижнів працювала на польовій кухні, тішачи наших бійців смачними борщами, ухою та іншими домашніми стравами.

— Загалом же з початку антитерористичної операції на сході у зоні бойових дій побувало більше 400 правоохоронців з Хмельниччини. От і зараз там перебуває 147 наших бійців, які з гідністю та високим професіоналізмом виконують поставлені перед ними завдання, — наголосив начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Розізнаний.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ