Хмельниччина: ізяславські оперативники затримали злодія-рецидивіста «за гарячими слідами»

Хмельниччина: ізяславські оперативники затримали злодія-рецидивіста «за гарячими слідами»

09.10.14 11:23 0 658
До Ізяславського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з продовольчого магазину в селі Білогородки скоєно крадіжку. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, і, як результат, за кілька годин особу крадія встановили, а викрадені речі та гроші — вилучили.

Продавчиня, яка прийшла вранці на роботу, не помітила нічого надзвичайного — двері в магазин були замкнені. Але всередині на неї чекав неприємний сюрприз у вигляді проламаної стелі. Очевидно, злодій проник через горище.

Міліціонери вжили ряд оперативних заходів, опитали жителів села, і вже за кілька годин встановили особу крадія. Ним виявився 19-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Хлопець зізнався у скоєному і добровільно віддав крадене, а це 300 гривень, які він скрутив у трубочку і сховав у карнизі, а також картка поповнення рахунку мобільного телефону, яка опинилась … аж у туалеті. Не повернуть власникові лише палку ковбаси, яку зловмисник, за його словами, з'їв, розділивши трапезу зі своїм собакою.

У відповідь на питання про те, що штовхнуло його на такі «подвиги», злодій-невдаха пояснив, що гроші були потрібні на квиток до Києва, куди він зібрався на заробітки.

Як повідомив начальник Ізяславського РВ УМВС Андрій Шкраба, відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники оперативних ...
Наступна новина: На Львівщині безробітніий ...

КОМЕНТАРІ